Cum devii membru AAFBV

📣 Bine ai venit pe site-ul Asociației Arbitrilor de Fotbal Brașov 📣

Suntem încântați să vă avem alături în misiunea noastră de a promova și susține arbitrajul brașovean. Dacă doriți să vă implicați și să deveniți parte din comunitatea noastră dedicată, procesul de aderare este simplu și benefic.

De ce să deveniți membru? Oportunitate de implicare:
⚽ Prin calitatea de membru, veți avea șansa de a vă implica activ în activitățile noastre (antrenamente fizice, participarea la exerciții teoretice și faze de joc), contribuind la îmbunătățirea a tot ce înseamnă arbitrajul pentru noi.
⚽ Resurse și informații exclusive: Prin intermediul membrilor noștri, avem resurse, evenimente și informații exclusive pe care le puteți accesa pentru a vă dezvolta și a vă menține la curent cu noutățile din arbitraj.
⚽ Rețea extinsă: Fiind membru, veți avea ocazia de a vă conecta mai des cu colegii din asociație pentru dezvoltarea dvs. pe plan sportiv

Cum să deveniți membru❓

📌 Pasul 1: Descarcă fișierul cu drepturile și obligațiile pe care le vei avea ca membru al asociației și parcurgeți-l. La finalul acestuia, completați informațiile cerute.

📌 Pasul 2: În cazul în care sunteți de acord cu informațiile prezentate în fișierul anterior, descărcați și completați formularul nostru de înregistrare pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Asigurați-vă că furnizați toate informațiile necesare.

📌 Pasul 3: Descarcă și completează fișierul legat de GDPR.

📌 Pasul 4: Documentelor li se va atașa și o copie după cartea ta de identitat, pe care se va specifica "CONFORM CU ORIGINALUL" și se va semna.


📌 Pasul 5: Documentele vor fi trimise în primă fază în format digital, pe email-ul de mai jos. După ce ai devenit membru al asociației, va trebui să ne trimiți documentele și în format fizic. Acestea pot fi înmânate persoanelor din conducere (date de contact mai jos) sau pot fi trimise prin curier la adresa: Bld. Alexandru Vlahuță, Nr. 63, Bl. 139, Sc. D, Ap. 12, Et. 3, Brașov.
📌 Pasul 6: Plată cotizație: După aprobarea cererii dvs., veți fi invitat să plătiți cotizația de membru în maxim 15 zile de la data completării cererii. Acest pas vă va oferi acces complet la toate beneficiile membrilor noștri.

!! Plata cotizației se va realiza într-una din următoarele variante:
a. Numerar - către unul din membrii conducerii Asociației Arbitrilor de Fotbal Brașov
b. În contul bancar, cu următoarele date:


ASOCIAȚIA ARBITRILOR DE FOTBAL CLUB SPORTIV BRAȘOV
CIF: 37839010
Banca: Transilvania
Cont: RO35BTRLRONCRT0407568001

📌 Pasul 7: Bun venit în comunitate: Odată ce ați finalizat acești pași, sunteți oficial membru al Asociației Arbitrilor de Fotbal Brașov și sunteți gata să vă implicați și să vă bucurați de toate avantajele pe care le oferim.

Dacă sunteți pasionat de fotbal, reguli de bună desfășurare a jocurilor de fotbal ⚽ și de domeniul arbitrajului 🏳 și doriți să faceți parte dintr-o comunitate dedicată, nu ezitați să vă alăturați nouă. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și să împărtășim împreună experiențe valoroase.


Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați la
📧 office@aafbv.ro
📞 0753 719 386.

Vă mulțumim pentru interesul și susținerea dvs. în misiunea noastră!